Sverigetaxi Dalarna samarbetar med Sabaton Open Air

Sabaton Open Air 2019 14 aug-17 aug

Även detta år kommer Sabaton Open Air till Falun och vi har äran att få samarbeta med dem.

Ange rabattkoden ”Sabaton” vid bokningstillfället i appen/hemsidan eller via telefon så får du ett fast pris till och från festivalområdet.

Våra bilar hittar du direkt utanför huvudentrén. Bilarna identifierar du lätt ute i trafiken med Sabaton Open Air logotypen på bakrutan samt takskylten.

Patrik Hedenström, Festivalchef Sabaton Open Air:

”Via vårt tänk på säkerhet, och främst nattetid utanför vårt arrangemangs dörrar ,så började vi under 2017 att snegla på möjligheten att ha ett antal taxibilar ståendes direkt utanför vår entré så alla kan tryggt ta sig hem på bästa möjliga sätt.

Efter kontakt med SverigeTaxi Dalarna stod det helt klart att vi hittat rätt partner. Inte nog med att de har alla bilar vi kan tänkas behöva, de har dessutom ett gediget intresse i exakt den verksamhet vi håller på med och ett tänk på säkerhet och kvalitet som överensstämmer med vårt.

Ett klockrent samarbete alltså, precis som vi alltid eftersträvar.”

Staffan Eklund för SverigeTaxi Dalarna:  

”-Vi på SverigeTaxi Dalarna ser fram emot ännu ett år som partners till Sabaton Open Air.

Ett partnerskap som är så mycket mer än bara en vanlig sponsring av ett event. Här får vi känna att vi är en viktig del av festivalen, och att vår verksamhet är en vital del i festivalens säkerhet och kvalitetsarbete.

Vi har festivalens reklam baktill på våra bilar, och det är med stolthet vi visar upp att vi är partners till ett av länets mest välskötta arrangemang.

Deras nystartade Business Class, som vi såklart även ingår i, känns som ett spännande sätt att fördjupa dialogen med både festival och det lokala näringslivet i Dalarna. På ett helt unikt sätt.”