Om kakor

Denna webbplats, använder precis som de flesta andra webbplatser kakor (cookies). En kaka är en liten textfil som webbplatsen begär att få spara på din dator. På vissa delar av vår webbplats används kakor för att ge dig som besökare tillgång till extra funktioner och en bra funktionalitet på webbplatsen. Kakorna används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Vissa av kakorna kan även vara tredjepartskakor. Om du inte vill dela ut kakor kan du i din webbläsare ställa in så att du nekar kakor automatiskt. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en varning varje gång webbplatsen försöker lagra en kaka på din dator.I de flesta webbläsare går det även att surfa i ett så kallat inkognito- eller privat läge vilket innebär att dina kakor inte sparas så länge du surfar så. Du kan även radera dina kakor själv från datorn när du vill.

Godkännande och samtycke

Du väljer att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “OK” i den svarta bården längst upp när du besöker webbplatsen för första gången. Ditt godkännande är sedan giltigt i en månad.
Genom ditt samtycke till lagring av kakor och användning av den här webbplatsen godkänner du vår behandling av dina uppgifter på det sätt och för de syften som beskrivs ovan.

Läs även vår integritetspolicy där vi bland annat beskriver hur vi tar ansvar för dina personuppgifter enligt den aktuella dataskyddsförordningen.

Här kan du läsa mer om kakor