Taxi i Falun med Taxi Dalarna

Ta tryggt taxi i Falun med Taxi Dalarna

Behöver du tryggt och säkert ta en taxi i Falun med en pålitlig taxitjänst? Då är Taxi i Falun från Taxi Dalarna ett bra val. Vi är en grupp taxibolag som erbjuder säkra och prisvärda transporttjänster i Falun med omnejd.

Vi har lång erfarenhet inom branschen och alla våra chaufförer har gått igenom en noggrann bakgrundskontroll och har alla nödvändiga kvalifikationer. Vi använder endast moderna fordon som är utrustade med modern teknik för att säkerställa att du når fram till din destination på ett bekvämt och säkert sätt.

Vi har samarbetar också med bilverkstäder och Banken Bar & Brasseri i Falun samt erbjuder seniortaxa för dig som är 65 år eller äldre. Läs mer om våra samarbeten och seniortaxan nedan eller boka en av våra bilar nu.

Senior i Falun? Ta taxin till rabatterat pris!

För dig som är 65 eller äldre, erbjuder vi 30% rabatt på ordinarie taxa när du åker taxi i Falun. Rabatten kan fås dygnet runt och startavgiften ingår. Ange bara ”seniortaxa” när du bokar. Det krävs ingen förbeställning.

Vi vill med denna tjänst erbjuda de äldre som kanske har det svårt med ekomin att ta sig fram enkelt, tryggt och säkert i Falun.


Åk till och från bilverkstaden & få hem mat med taxi i Falun

När du behöver lämna in din bil för service, erbjuder vi oss att köra dig till och från verkstaden. Vi har ett antal olika bilverkstäder som vi samarbetar med och när du väljer att lämna in bilen hos någon av dem kan vi erbjuda dig förmånliga priser för transporten till och från verkstaden.

Vi samarbetar också med Banken Bar & Brasseri genom att vi kör helgpåsar och catering åt dem. På detta vis får du tillgång till ett fantastiskt utbud av mat och dryck som du enkelt kan beställa hem när som helst.